• 0342 244 4027

Sizilere Gaziantep Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci sınavı ile ilgili önemli bir bilgilendirme yapacağım.
Bildiğiniz üzere Gaünyös 2020’ ye çok az bir zaman kaldı. Sınav kaygınızı azaltmak, pratik yapmanızı sağlamak ve sınav sorularının karşınıza nasıl çıkacağını görebilmeniz için bir deneme sınavı yapmaya karar verdik.
Deneme sınavımız 6 sorudan oluşmaktadır ve sadece 15 dakikanızı alacaktır.
Bu bir deneme sınavı olduğu için tüm güvenlik önlemlerimizi uygulamayacağız. Bundan dolayı canlı bir gözetmen de bulunmayacaktır.
Peki sınava nasıl gireceksiniz?
Gaünyös 2020 deneme sınavına elektronik posta adresinize gelecek olan bağlantı linkine tıklayarak katılabileceksiniz.
Deneme sınavına sorunsuz katılabilmeniz için lütfen sınav başvuru sistemindeki elektronik posta adres bilginizin doğru olup olmadığını kontrol ediniz.. Herhangi bir eksiklik durumunda gaunyos@gantep.edu.tr mail adresimize güncel elektronik posta adresinizi bildirmeniz gerekmektedir.
Deneme sınavımız 07/07/2020 Salı günü Türkiye saati ile 9 da başlayıp 08/07/2020 çarşamba saat 5’ te bitecektir. Size uygun bir zaman diliminde istediğiniz an sınava katılabilirsiniz.
Sınava girecek tüm adaylara başarılar dilerim…